Bunyols de xocolata

Data
23 de març de 2015
Creat per

Dijous passat vaig ser a l’Aula de Cuina del Mercat de Manlleu, fent una classe sobre els bunyols. Un dels que va tenir més èxit va ser aquest de xocolata:

Us he parlat moltes vegades dels tallers al Mercat de Manlleu. Hi vaig gairebé cada mes, i sempre torno entusiasmada de l’energia que tenen els dinamitzadors del mercat. Ojalà els mercats de Sabadell fessin la meitat de les activitats que fan allà! Tallers de cuina en francès, en anglès, tallers per nens, tallers de cuina d’aprofitament, tastos, concursos… Només cal que entreu a la seva web i hi doneu un cop d’ull. Una passada!

Estem en temps de Quaresma, temps de bunyols, de manera que el taller estava plenament justificat. Tot i així, sempre tinc la sensació que les tradicions que es repeteixen al llarg de l’any ja estan més que superades: tothom sap fer panellets, coca de llardons o bunyols, no? Però no, la veritat és que sempre val la pena revisar aquests temes, i sempre s’aprenen coses noves.

Les receptes que vaig fer dijous van ser des de les bàsiques com la crema pastissera o la pasta choux, fins a receptes més sorprenents com aquests bunyols de xocolata. Així tothom va poder aprendre alguna cosa! A més, com que hi havia molta feina a fregir, vaig demanar voluntaris entre els assistents que m’ajudessin en això. Qui va voler, va poder practicar com fregir els bunyols amb màniga pastissera, o com fregir els bunyols de xocolata que són més delicats. Estic segura que a partir d’ara s’ha acabat això de fregir amb dues culleres, je je je…

Si voleu llegir la recepta la trobareu al següent link: Bunyols de xocolata

Ah! El proper taller que faig a Manlleu és el dijous 9 d’abril a les 20h. Us apunteu? 😉

Comparteix

18 comentaris a “Bunyols de xocolata”

 1. Quina bona pinta tenen. En venen unes ganes bojes de menjar-los. Llàastima que segueixo amb la diabetes gestacional. Pero me l apunto. Petonets!

 2. Espectacular:))
  Gemma després d’anem a la platja i anem en globus.
  La idea del llibre queet vaig comentar va fer que casualment trobés un llibre que vaig pensar que t’agradaria saber d’ell:”Tartas para niños” Cecilia Morana. El llibre recull 23 projectes i records decoirats per ocasions especials.
  Gran creativitat.
  Felicitats per la teva feina artística!!
  Bona setmana.
  Vaig escriure el diumenge el comentari però no va sortir(?) i ara tampoc fen proves

 3. Fina, ostreeeeees!!! Gràcies per la recomanació, no coneixia aquest llibre!!! I la veritat és que se m’estan acabant les idees pel concurs de pastissos, i encara em queden uns quants anys per fer-ne, je je je… Buscaré el llibre, a veure si el trobo. Mooooooooooltes gràcies!!! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *