Cupcakes de taronja i xocolata

Data
13 d'abril de 2015
Creat per

Dijous passat vaig ser al Mercat de Manlleu fent un taller de cupcakes i cakepops. Uns dels cupcakes que vaig fer van ser aquests:

Tot i que jo no sóc gaire fan dels cupcakes, ja feia dies que els assistents als tallers havien demanat un curs per aprendre’n a fer, de manera que el dijous passat ens hi vam posar. A més, molts dels assistents van venir acompanyats dels seus fills, i els cakepops van resultar tot un èxit gràcies a la seva gran ajuda.

Justament per Setmana Santa molta de la canalla havia assistit als tallers de cuina infantils de l’Aula de Cuina, i això es notava en la forma de treballar, sense por a posar les mans a la massa, o a banyar i decorar amb xocolata. Ara bé, ja us podeu imaginar com va quedar la cuina en acabar el taller, oi? Je je je… hi havia fideus de xocolata per tots els racons! El més important, però, és que van marxar satisfets amb la feina feta, i estic segura que més d’un ho repetirà a casa amb l’ajuda dels pares.

S’hi voleu la recepta dels cupcakes, la trobareu al següent enllaç: recepta cupcakes

Bon profit!

Comparteix

12 comentaris a “Cupcakes de taronja i xocolata”

  1. Muy buenos y bonitos que te han quedado, ademas la cubertura con esta crema de queso que usas en la receta es mucho mejor que la calsica de mantequilla sola. A la juventud les encanta los cupcakes.
    peto

  2. Són tan xulos els tallers a l’Aula Mercat de Manlleu!
    No m’estranya que fos un èxit amb l’experiència que tens. És una passada quan veus peques o joves arremangant-se sense por. 😉
    Tampoc sóc molt fan dels cupcakes però de tant en tant tampoc fan mal. I encara més si queden com els teus! Molts petons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *