Sopa de iogurt i xocolata blanca amb mango picant

Data
4 de maig de 2015
Creat per

Ara feia dies que no publicava una recepta de la revista CUINA, però aquestes del mes de maig són tan especials que no les podia passar per alt:

Des del setembre passat, la secció I per postres que feia en Jordi Roca la duu a terme el Col·lectiu 21º Brix. Aquest col·lectiu està format per un grup de 17 pastissers, la majoria joves promeses amb un merescut reconeixement unànime de tot el sector. Val la pena que feu una ullada a la seva web, flipareu amb les trobades i les creacions que fan.

Un dels pastissers del col·lectiu és en Rafa Delgado, xef de postres de l’Alkímia amb qui vaig compartir tres mesos d’stage al restaurant. Amb ell vaig aprendre moltíssim i, tot i ser una experiència dura i exigent, sempre més en tindré un gran record. D’en Rafa m’admira la seva capacitat per crear postres aparentment senzilles, però que resulten molt completes i amb grans contrastos. Té una sensibilitat especial per emplatar i una capacitat d’improvisació enorme. Aquest mes de maig les receptes del I per postres eren precisament d’en Rafa, així que ja enteneu per què no les podia passar per alt 😉

Les tres receptes combinen el iogurt amb la fruita, i tenen els tocs exòtics i aromàtics tan característics del Rafa: escuma de iogurt amb fruita vermella i cogombre, pad thai cruixent amb iogurt de cabra i sopa de iogurt i xocolata blanca amb mango picant. M’he decidit per aquesta última perquè m’encanta el iogurt amb el picant (absolutament fan). I si a més ho combinem amb el mango i la xocolata blanca… mmmm espectacular!

Aquí teniu la recepta:

Bon profit!

Comparteix

10 comentaris a “Sopa de iogurt i xocolata blanca amb mango picant”

 1. Bona nit, Gemma,
  Havia vist la recepta i em va agradar els contrasts, la xispa del pebre, les fruites exòtiques i el teu admirat Rafa Delgado:))
  De seguida al veure la foto m’ha vingut al cap el partit d’ahir del Barça amb el Bayern.
  La teva recepta suma suma suma.
  Felicitats per aquests postres compartits.))

 2. Espectacular realment. Jo també soc fan del yogourth amb picants o amb curry… Aixó s’ha de probar…a mes de refrescant, vistós ha de ser bonissim.
  Petons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *