Figues amb iogurt i xocolata blanca

Data
20 de setembre de 2015
Creat per

Avui és dia 20 i tenim la primera cita amb la convocatòria blogaire Del blog al plat, després de la pausa de l’estiu. Jo hi participo amb aquestes figues tan dolces:

Pel mes de setembre la Mercè ha escollit el blog Fem un mos, que porten la Sion i el Miquel. Em fa especial il·lusió, ja que amb ells ens coneixem de fa ja molts anys, de les primeres trobades blogaires i dels tallers de cuina al Caprabo i al Bonpreu. A més, coincidim en la nostra afició de voltar Catalunya, descobrint els racons més amagats del nostre país i la gastronomia local de cada lloc.

Xafardejant l’índex de receptes per triar quina fer, vaig llegir-ne una titulada “postres fàcils i resultones”, que combinava les figues amb el iogurt i la xocolata blanca. I, en plena temporada de figues, de seguida em va semblar perfecta per fer-la aquí. Sión, aquestes postres es mereixen un títol que els faci justícia!

Jo he variat una mica la recepta, fent un cremós amb la xocolata blanca i el iogurt. A nosaltres ens ha encantat, la combinació de les figues amb els làctics és deliciosa, i l’acidesa del iogurt ajuda a rebaixar la dolçor de la resta d’ingredients. Boníssim!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• Figues
• 250g de iogurt grec
• 75g de xocolata blanca

Preparació:

Fondre la xocolata al microones, vigilant que no es cremi. Barrejar-la amb el iogurt i reservar-ho a la nevera unes hores.
Emplatar una cullerada de la crema i a sobre les figues tallades a grills.

Bon profit!

Comparteix

20 comentaris a “Figues amb iogurt i xocolata blanca”

 1. Una recepta fácil pero molt resultona que pot fer que la gent es quedi pensant que els hi has posat una exquisites. Tres ingredients que son fantàstics per si sols, així que combinats…màgia.
  S’ha de probar aquesta recepta!
  Petons

 2. Gracies pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
  Una presentació fantàstica.
  Gracies Gemma

 3. que bones les figues!, m’ha agradat molt aquesta crema d’acompanyament, ja que sense ser amant de la xocolata blanca, amb aquesta barreja de iogurt crec que me l’apunto!, gracies per participar com sempre!

 4. Un plato precioso y seguro que con un increíble sabor. Me encantan los higos, y este año he perdido la cuenta de los que hemos comido, pero con este acompañamiento tan bueno, tienen que estar para quitar el hipo.

  Un besín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *