Notícia bomba! La Mireia Carbó estrena escola de cuina!

Data
24 de setembre de 2015
Creat per

Sí! Per fi! La cuinera més mediàtica de Catalunya ja té la seva pròpia escola de cuina! Des que va plegar de les classes que feia al Caprabo, tots esperàvem aquesta gran notícia. Ara només falta que també publiqui el seu esperadíssim quart llibre de receptes, je je je…

Tan bon punt vam llegir la notícia al Facebook, uns quants bloguers fans de la Mireia Carbó vam pensar que seria fantàstic poder compartir una altra vegada una de les seves classes tots junts. Així que hem decidit apuntar-nos al curs de tapes i aperitius del dissabte 17 d’octubre. La capacitat del curs és de 14 persones, seria genial poder omplir-lo amb els que ens trobàvem cada mes al Caprabo. Qui es vulgui apuntar cal que s’adreci directament a la web i reservi plaça allà.

Vinga, a veure si ens retrobem tota una bona colla!

Comparteix

5 comentaris a “Notícia bomba! La Mireia Carbó estrena escola de cuina!”

  1. Hola Gemma, ens veurem el proper 17,jo també m’ he apuntat.
    Vaig posar-me en contacte amb la Mireia,estic molt contenta de podernos retrobar,petons!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *