Pastissets en “popsicle”

Data
20 d'octubre de 2015
Creat per

Avui és dia 20 i tenim una nova cita amb la convocatòria blogaire Del blog al plat. Jo hi participo amb aquests pastissets en “popsicle” o de pal:

Pel mes de novembre la Mercè ha escollit el blog Pebre i Xocolata, que escriu la Marta. Aquest blog el vaig descobrir l’any passat, precisament gràcies a la primera convocatòria Del blog al plat. Des de llavors segueixo les publicacions de la Marta i, com que la majoria són dolces, sempre m’agraden molt je je je…

Ja fa dies que vaig escollir aquesta recepta. La vaig trobar molt divertida, amb aquesta presentació en popsicle, com si fos un gelat de pal, ideals per una festa infantil. El problema és que he hagut d’improvisar una mica amb els ingredients que tenia per casa, ja que només em vaig recordar de comprar les oblees. Tan el farcit com la decoració són molt diferents, i us recomano que doneu un cop d’ull a l’original, que fa pinta de ser encara més bo.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• Oblees
• Nutella
• 1 ou
• Pals de fusta
• Gelatina
• Fideus de colors

Preparació:

Tallar les oblees en forma rectangular. Farcir cada oblea amb una cullerada de nutella, deixant un marge al voltant. Col•locar a sobre el pal de fusta i tapar amb una altra oblea. Segellar bé les vores amb l’ajuda d’una forquilla.
Pintar les oblees amb ou batut i coure-les a 190º fins que siguin daurades. Deixar refredar, Pintar amb una mica de gelatina i decorar amb uns fideus de colors.

Bon profit!

Comparteix

18 comentaris a “Pastissets en “popsicle””

  1. Jo també m’hi vaig fixar!, son molt originals i segur que algun dia les faré. Tenen un aspecte molt festiu i això fa d’aquests divertiment una recepta a tenir en compte per aniversaris, festes, Nadals..
    Com sempre, gràcies per la teva fidelitat!, t’espero al novembre eh?.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *