Qui s’apunta al meu curs de pastisseria americana?

Data
8 de novembre de 2015
Creat per

El dijous i el dissabte d’aquesta setmana seré a l’Escola de Cuina Mireia Carbó fent un curs de pastisseria americana. En aquest curs aprendrem a fer dues receptes americanes sense perdre de vista el més important: el sabor!

El curs és participatiu i t’enduràs a casa les dues receptes que elaborarem: un carrot cake i un lemon pie.

A més, aprendràs una pila de tècniques i trucs que podràs aplicar a moltes altres receptes: fer un merengue italià, com s’utilitza una màniga pastissera, els secrets del forn…

A partir d’ara triomfaràs a totes les festes amb aquests pastissos!

 

Comparteix

14 comentaris a “Qui s’apunta al meu curs de pastisseria americana?”

  1. ANA,
    No necessites tenir cap nivell de cuina, precisament es tracta d’aprendre a fer anar la màniga pastissera, el corró, o a fer un merengue italià. Per això seré jo allà, per ajudar-vos en tot el que faci falta 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *