Galetes craquelé de mel i anís

Data
19 de novembre de 2015
Creat per

Avui és el meu aniversari i he fet unes galetes per compartir amb els companys de feina:

Ja sabeu que sempre m’agrada portar algun detallet a la feina pel meu aniversari. Abans, a l’Institut, era ideal portar algun pastís per l’hora d’esmorzar a la sala de profes, però ara, treballant al restaurant, això és més complicat. Així que he pensat que unes galetes per anar picant serien ideals. Tant temps sense fer galetes i ara 4 de les últimes 6 entrades al blog són de galetes! Je je je… casualitats 🙂

Les galetes són de tipus craquelé, esquerdades, i d’un gust molt nostre: de mel i anís. D’aquelles galetes vicioses que et fan repetir sí o sí. Espero que agradin!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per unes 50 galetes de 15g)

• 350g farina
• 1 pessic de sal
• 200 sucre moreno
• 1 culleradeta d’impulsor
• 1 culleradeta d’anís verd en pols
• 115g mantega pomada
• 85g mel
• 1 ou

Preparació:

Barrejar la mantega amb el sucre i la mel. Incorporar l’ou. Incorporar els secs i barrejar fins a formar una bola.
Amb les mans, formar boletes de 15g (es veuen petites però al forn creixen molt). Repartir-les sobre la llauna del forn, amb paper de forn. Coure-les a 180º fins que s’esquerdin.

Bon profit!

Comparteix

22 comentaris a “Galetes craquelé de mel i anís”

  1. Per molts anys de nou Gemma!!
    Els teus companys estaràn feliços de compartir amb tú aquestes galetes que tenen molt bona pinta i el gustet de l’anís queda genial.
    Petons i gaudeix del teu dia!!

  2. Muchas felicidades Gemma ¡¡y que cumplas muchos más!!. Las galletas tienen que saber a gloria. Con el punto de anís y miel… qué cosa más buena. Seguro que tus invitados las van a disfrutar de lo lindo.

    Un besín.

  3. Hola Gemma! Moltes felicitats!! La recepta la veig fàcil de fer, però no entenc “mantega den pols”. És una mantega especial? No ho conec, la veritat. Gràcies per les teves receptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *