Ganxetes Tour la Conca edition

Data
30 de novembre de 2015
Creat per

Dissabte una pila de bloguers ens vam trobar al Ganxetes Tour la Conca edition, convidats per la Glòria del No tot són postres. Les visites programades eren dues, a la pastisseria Carquinyolis Ferrer de l’Espluga de Francolí i al celler Caves Andreu de Pira, finalitzant la trobada amb un dinar al restaurant Molí de Mallol de Montblanc.

La Conca de Barberà és una comarca que m’és molt propera. El meu pare és de Montblanc, la capital, i nosaltres hi anem sovint a escalar, ja que moltes zones d’escalada estan situades a la zona que comparteixen les comarques del Priorat, la Conca i el Baix Camp. Així que aquest Ganxetes Tour em feia especial il·lusió.

La visita a la pastisseria va ser fantàstica. Ens va rebre part de la família Ferrer i ens van convidar a passar a l’obrador on, el David, el pastisser de la família, ens va ensenyar com elaborava els famosos carquinyolis (que per cert va reivindicar com a originaris de l’Espluga) i algun torró ja de Nadal. Aquí us deixo un parell de vídeos, del moment de tallar els carquinyolis i del torró de fruits secs i xocolata blanca que va elaborar:Ens vam acomiadar de la pastisseria amb un tast de diversos productes. Em va agradar especialment el torró de moresc, un sabor que ja ha esdevingut tot un clàssic de Nadal.
Des d’aquí vull agrair l’esforç de la Glòria d’organitzar la trobada, així com de tots la gent que ens va acollir tan i tan bé.

On serà la propera trobada?

Comparteix

11 comentaris a “Ganxetes Tour la Conca edition”

  1. Roser i ANABDN, si voleu tastar el torró de moresc (quicos) ens trobareu físicament a L’Espluga de Francolí. Si voleu veure’n fotografies ens trobareu a facebook.com/CarquinyolisFerrer, a Twitter, Instagram i també tenim tenda online. Moltes gràcies! Salut i carquinyolis!

  2. Realment el David ens va deixar a tots bocabadats amb la seva manera de treballar, artesana 100% i amb la meravella de productes que surten de les seves mans.
    Gràcies a tu per venir. Em va fer molta il.lusió retrobar-te.
    Ptnts
    Dolça

  3. A veure si puc deixar.te el comentari, des del mòbil… però no puc veure les fotos o videos q has posat…ens ho vam passar bé!! A veure si l.11 venin, en principu hi ha la intenció!petó

  4. També em va sorprendre el torró de kikos, no hi havia tan contrast amb el gust salat que havia tastat altres vegades, però sí que es notava molt el gust de crispetes. El vaig trobar sorprenent! Em va agradar molt trobar-nos per primera vegada en un Ganxetes Tour i espero que no sigui l’última vegada. Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *