Gotet de torró de crema, mousse de xocolata i escuma de caramel

Data
3 de febrer de 2016
Creat per

I aquí l’últim gotet del taller de Nadal:

Per cert, demà farem un segon taller de postres en gotet, amb receptes noves super xules. Si algú s’anima encara queden algunes places, per apuntar-vos, aquí 😉

Aquí teniu la recepta:

Cremós de torró de crema
Ingredients:
300g de torró de crema
150g de llet
Elaboració:
Triturar amb el túrmix el torró i la llet.
Repartir-ho dins els gotets de servir i reservar a la nevera.

Mousse de xocolata
Ingredients:
125g de llet
1 fulla de gelatina
150g de xocolata
250g de nata per muntar
25g de sucre
Elaboració:
Hidratar la gelatina en aigua freda. Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina escorreguda. Incorporar-hi el sucre.
Fondre la xocolata. Barrejar la xocolata amb la llet i deixar-ho refredar a temperatura ambient.
Semi muntar la nata i incorporar-la suaument a la barreja anterior.
Repartir la mousse sobre la capa de torró.

Escuma de caramel
Ingredients:
100g de sucre
275g de nata per muntar
2 càrregues de gas N2O
Elaboració:
Posar un cassó al foc amb el sucre i fer un caramel daurat.
Incorporar amb compte la nata calenta i mantenir-ho a foc suau fins que es dissolgui tot el caramel. Colar i deixar refredar.
Omplir el sifó. Posar-hi una càrrega de gas i reservar a la nevera. Just al moment de servir, incorporar la tercera capa d’escuma de caramel.

Comparteix

12 comentaris a “Gotet de torró de crema, mousse de xocolata i escuma de caramel”

  1. Una pregunta Gemma, en la receta pones 1 carga en el sifón pero en los ingredientes pones 2 cargas.Supongo que usas el de 1/2 litro no? y entonces es una carga no?.
    Si se usa el sifón de 1 litro normalmente son 2 cargas.
    Y la ultima pregunta con estas cantidades y viendo la foto supongo que deben salir al menos 10-12 vasitos no? .
    Gracias

  2. Hola Miquel,
    Sí, és per un sifó de 1/2 litre i amb una càrrega n’hi ha prou.
    Les quantitats són per 10 vasets petits. Al taller ho vam fer amb els típics vasets de plàstic de tallat.

  3. El sucre de l’escuma és llustre? Quanta estona deixes el sifó a la nevera un com hi has posat la nata i el caramel?.
    Amb les escumes he tingut bastants fracassos i per això et pregunto el detalls. Fan molt bona pinta!!

Respon a Marina Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *