Pastís sara pels 16 anys de l’Aina

Data
11 d'abril de 2016
Creat per

L’aniversari de l’Aina va caure per setmana santa. Com que el dilluns de Pasqua ens reunim tota la família amb padrins i filloles, ho vam aprofitar per celebrar l’aniversari. Per bufar les espelmes vaig preparar aquest pastís, que em va semblar perfecte per un aniversari, alhora que no desentonava enmig d’una diada tan plena de mones.

Ja us he dit més d’un cop que l’Aina no és gens llaminera. Fins i tot fa l’esforç de menjar-se un trosset del pastís per no fer-me un lleig, je je je… Però vaja, a la resta de la família ens va agradar molt i, al final, diria que hi va haver un empat tècnic entre quin pastís o quina mona havia agradat més 🙂

La recepta ja la teniu aquí, la vaig seguir fidel al peu de la lletra.

Bon profit!

Comparteix

6 comentaris a “Pastís sara pels 16 anys de l’Aina”

  1. Un pastís Sara ja és un punt assegurat i amb aquesta decoració així de xula i primaveral, segur que el trosset de pastís que es va menjar l’Aina no va ser pas un SUPER esforç I si us en va deixar per la resta de la family… millor!!
    Petons i bona setmana.

  2. Gemma; Un pastís a l´alçada d’un bon aniversari com aquest, 16 anys¡¡
    Felicitacions a l’Aina i per tu també per aquesta sara tant lograda.
    Salutacions Gemma¡¡ :O)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *