Pastís de mel i mató

Data
2 de maig de 2016
Creat per

L’altre dia venien uns amics a sopar, i sé que un d’ells sempre demana mel i mató per postres. Així que vaig pensar… per postres, un pastís de mel i mató 😉

La recepta no pot ser més senzilla i ràpida: una mousse bàsica amb gelatina i nata muntada, quallada en un motlle de silicona. Si teniu més temps, encara ha de quedar millor si el feu amb una base de pa de pessic i amb una cobertura de gelatina de mel. Per triomfar segur!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 500g de mató
• 350g de nata 35% MG
• 80ml de llet
• 100g de mel
• 6 fulles de gelatina

Preparació:

Posar en remull la gelatina en aigua freda.
Escalfar la llet i fondre-hi la gelatina escorreguda.
Barrejar la llet amb la gelatina, el mató i la mel. Incorporar la nata semi muntada amb moviments suaus. Abocar-ho dins el motlle i reservar-ho a la nevera.
Desemmotllar i decorar amb uns fils de mel.

Bon profit!

Comparteix

11 comentaris a “Pastís de mel i mató”

Respon a Concepció Casanellas Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *