Cheesecake de maduixa

Data
25 de juliol de 2016
Creat per

Els que em coneixeu, sabeu que sóc fan dels pastissos de formatge i que sempre vaig a la caça i captura de noves receptes d’aquest estil. La revista CUINA del juliol dedica un reportatge als cheesecakes, i no he volgut deixar passar l’ocasió de descobrir-ne algun de nou.

M’ha cridat molt l’atenció el cheesecake de coco i llima amb puré de mango, i també un cheesecake de xocolata i ametlles servit en gotet. Però, finalment, la calor m’ha fet decidir per un clàssic cheesecake quallat amb gelatina i que no necessita cocció. Qui vol encendre el forn amb la calor que fa??? 🙂

Aquí teniu la recepta:

Bon profit!

Comparteix

5 comentaris a “Cheesecake de maduixa”

  1. Bones vacances i bon estiu!!
    He vist el reportatge de la revista CUINA !
    El cheesecake mai passarà de moda 🙂
    En el post de Sant Jordi 2104 vaig fer El Pastís de formatge amb melmelada d’aranyons…sense forn! http://cuinacinc.blogspot.com.es/2014/04/dracs-princeses-roses-llibrespost-sant.html
    i, ara, fa molt poc vaig fer el cheesecake com el fem a casa. El pastís clàssic de la rebosteria internacional! http://cuinacinc.blogspot.com.es/2016/05/pastis-de-formatge-cheescake.html
    Bo amb totes les combinacions! Amb maduixa poder la millor 🙂

Respon a CuinaCinc Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *