Pastís de taronja amb estèvia

Data
19 de desembre de 2016
Creat per

Avui us porto una recepta de la revista CUINA del mes de desembre, un pastís de taronja endolcit amb estèvia:

La recepta forma part de la secció Master Class de la Carme Ruscalleda dedicada, en aquesta ocasió, a parlar de la tan de moda estèvia. L’estèvia és una planta amb un poder edulcorant 300 vegades superior al del sucre, però té el petit inconvenient de deixar un regust semblant a la regalèssia si s’usa en excés. Tot i així, s’ha convertit en una bona alternativa al sucre i als edulcorants artificials i, per sort, avui la tenim al nostra abast molt fàcilment, en format líquid o en pols. A casa, ja fa temps que gastem l’estèvia en pols, així que la recepta d’avui m’ha especial il·lusió. Que curiós pensar que fa tot just uns anys parlar d’estèvia era gairebé gairebé fora de llei ja ja ja!

Quan vaig començar a fer la recepta estava segura que a casa tenia un pot de te matcha en pols però, misteri, quan el vaig anar a buscar no va sortir per enlloc. Però com que ja tenia a punt la resta d’ingredients de la recepta, vaig decidir tirar endavant sense el te. La base de pasta brisa de la recepta original porta te matcha i agafa un to verdós molt xulo. A més, la combinació taronja – te matcha la trobo sensacional. A casa la tartaleta ens ha encantat i té el punt just de dolçor. No trobes a faltar gens el sucre! 🙂

Aquí teniu la recepta:

receptaestevia

Bon profit!

Comparteix

Imatges de la recepta

3 comentaris a “Pastís de taronja amb estèvia”

  1. Hola Lluïsa,
    Encara més fàcil que substituir quantitats: quant tinguis la nata muntada hi afegeixes l’estèvia en pols i vas tastant fins que la trobis dolça al teu gust.
    Bon any nou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *