Polvorons de cafè i avellana

Data
2 de gener de 2017
Creat per

En plenes festes nadalenques no podien faltar uns dolços típics de l’època. Sembla impossible, però en 10 anys de blog encara no tenia penjada cap recepta de polvorons! Avui esmeno el descuit amb aquesta recepta tan senzilla com deliciosa:

polvorons-cafe2

polvorons-cafe1

A casa ja sabeu que el cafè ens encanta, així que aquests polvorons han volat en un no-res. Però si no us agrada el cafè, el podeu substituir per canyella o qualsevol altra aroma que vulgueu. El punt d’avellana els fa més gustosos, i molt més fins fets amb mantega que amb llard de porc. Ah! I no us faci mandra torrar la farina, el resultat és molt millor. Això sí, per mandrosos com jo, oblideu-vos de tallar els polvorons rodons, així quadrats t’estalvies amassar de nou les sobres, a més queda molt més original 😉

Aprofito l’ocasió per desitjar un FANTÀSTIC 2017 a tothom!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 125g de mantega
• 50g de farina d’ametlla torrada
• 40g de farina d’avellana torrada
• 200g de farina de blat torrada
• 125g de sucre pols
• 8g de cafè liofilitzat

Elaboració:

Amassar tots els ingredients i, amb l’ajut d’un corró, estirar-los al gruix desitjat. Tallar porcions i coure-les a 170º durant 3 minuts.
Espolsar amb sucre en pols un cop freds.

Bon profit!

Comparteix

Imatges de la recepta

5 comentaris a “Polvorons de cafè i avellana”

  1. Segur que són més bons que els de la botiga. No sóc gaire de polvorons sempre els he trobat molt empalagosos però aquests casolans els provaria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *