Coca de Llardons

Data
18 de febrer de 2007
Creat per

Aquest va ser el berenar de dijous gras:


La coca de llardons és tradicional del dijous gras. És tan fàcil de fer, que no val la pena pagar-ne el què en demanen a les pastisseries! A més, us quedarà tota la cuina amb una olor… Mmmm! Només per això ja val la pena fer-la :-)))
La recepta és la mateixa que ja vaig explicar per la coca de cabell d’àngel, només canvien una mica els ingredients. Jo les he fet de mida individual, sempre queda més ben presentat…

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full rectangular
  • 100g de llardons una mica picats
  • 150g de sucre
  • pinyons
  • 1 ou
  • licor d’anís i canyella en pols (opcionals)

Preparació:

Estirar la làmina de pasta de full amb un corró, pintar-la amb una mica d’anís i espolsar-la amb canyella. Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitdinals. Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre. Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró. Tornar a posar anís, canyella, la resta de llardons i un terç de sucre. Tapar amb l’altra banda i tornar a xafar-la amb el corró. Pintar la coca amb l’ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons. Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 30 minuts.

Bon profit!

Comparteix

4 comentaris a “Coca de Llardons”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *