Pastissets de Moniato i Cabell d’Àngel

Data
10 de desembre de 2007
Creat per

Avui us poso els pastissets de moniato i cabell d’àngel que vaig fer amb la confitura de moniato de l’últim article:
Com ja vaig explicar, la recepta me la va passar l’Amparo amb les quantitats indicades bastant a ull i jo vaig anar fent la recepta pesant tots els ingredients. També vaig mesurar més exactament la temperatura i el temps de cocció al forn dels pastissets. L’elaboració ha resultat més senzilla del que em pensava i van quedar uns pastissets molt bons, amb un gustet d’anís… Segur que els tornaré a fer! Però el proper cop caldrà provar-los amb el típic farcit de Morella, el mató, a veure si també ens agraden tant 🙂

En vaig portar una plateta al Lluís i la Rosa, que encara els devia el regal d’aniversari. Per molts anys! 😉

Us poso un parell de fotos del procés per tal que veieu com queda la massa i quin és l’aspecte dels pastissets abans d’anar al forn:Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 15 pastissets)

  • 150ml d’oli
  • 100ml d’anís sec
  • 50g de sucre
  • 75g d’ametlla en pols
  • 250g de farina
  • Confitura de moniato
  • Cabell d’àngel

Preparació:

Escalfar l’oli i l’anís al microones i barrejar-los amb el sucre i l’ametlla en pols. Afegir a poc a poc la farina, integrant-la bé i vigilant que no faci grumolls.
Sobre una safata de forn coberta de paper de forn, formar discs d’uns 10cm de diàmetre i de 1/2cm de gruix. Posar una cullerada de farcit a sobre de cadascun i tancar-los en forma de crestes (o empanadilles). Coure els pastissets al forn (preescalfat) durant 30 minuts a 200º. Quan faltin 10 minuts de cocció, espolsar una mica de sucre per sobre els pastissets.

Bon profit!

Comparteix

2 comentaris a “Pastissets de Moniato i Cabell d’Àngel”

  1. sem catalans de perpinya i sabem pas escriure en catala pro sem fet els pastissets com hou ha dit amb els cabells d'angel que ma mare ha fet.quin regal. moltes graciesSophie, Charles, Evelyne, Marcel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *