Pastissets de Moniato i Cabell d’Àngel

Data
10 de desembre de 2007
Creat per

Avui us poso els pastissets de moniato i cabell d’àngel que vaig fer amb la confitura de moniato de l’últim article:




Com ja vaig explicar, la recepta me la va passar l’Amparo amb les quantitats indicades bastant a ull i jo vaig anar fent la recepta pesant tots els ingredients. També vaig mesurar més exactament la temperatura i el temps de cocció al forn dels pastissets. L’elaboració ha resultat més senzilla del que em pensava i van quedar uns pastissets molt bons, amb un gustet d’anís… Segur que els tornaré a fer! Però el proper cop caldrà provar-los amb el típic farcit de Morella, el mató, a veure si també ens agraden tant 🙂

En vaig portar una plateta al Lluís i la Rosa, que encara els devia el regal d’aniversari. Per molts anys! 😉

Us poso un parell de fotos del procés per tal que veieu com queda la massa i quin és l’aspecte dels pastissets abans d’anar al forn:



Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per 15 pastissets)

  • 150ml d’oli
  • 100ml d’anís sec
  • 50g de sucre
  • 75g d’ametlla en pols
  • 250g de farina
  • Confitura de moniato
  • Cabell d’àngel

Preparació:

Escalfar l’oli i l’anís al microones i barrejar-los amb el sucre i l’ametlla en pols. Afegir a poc a poc la farina, integrant-la bé i vigilant que no faci grumolls.
Sobre una safata de forn coberta de paper de forn, formar discs d’uns 10cm de diàmetre i de 1/2cm de gruix. Posar una cullerada de farcit a sobre de cadascun i tancar-los en forma de crestes (o empanadilles). Coure els pastissets al forn (preescalfat) durant 30 minuts a 200º. Quan faltin 10 minuts de cocció, espolsar una mica de sucre per sobre els pastissets.

Bon profit!

Comparteix

2 comentaris a “Pastissets de Moniato i Cabell d’Àngel”

  1. sem catalans de perpinya i sabem pas escriure en catala pro sem fet els pastissets com hou ha dit amb els cabells d'angel que ma mare ha fet.quin regal. moltes graciesSophie, Charles, Evelyne, Marcel

Respon a Cristina Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *