Tallers de cuina del febrer

Data
3 de febrer de 2011
Creat per

Tot just he fet la crònica de les classes de la setmana passada, que ja tenim data pels tallers del febrer al Club Social Caprabo i a l’Espai Consum Bonpreu. Es tracta de no perdre el ritme!

Taller de cuina al Caprabo:

Tenim 30 places reservades pel dijous 17 de febrer a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença de Barcelona.

Continuant amb la temàtica de receptes d’hivern, vindrà un nou cuiner a fer un monogràfic de receptes amb brou i plats calents. Concretament, són un pollastre amb cuscús, un filet de vedella amb salsa de bolets i uns tomàquets farcits de pernil, verdures i bolets. Altre cop receptes ben pràctiques per la cuina del dia a dia!

Taller de cuina al Bonpreu:

Tenim 30 places reservades pel divendres 25 de febrer a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona.

En aquest cas, en David Lienas ens farà un monogràfic molt original sobre receptes creatives amb llegums. Concretament ens farà uns mochi, unes tortillas amb frijoles i unes llegums en textures. Tres receptes d’arreu del món que prometen ser apassionants.

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llista d’apuntats:

Dijous 17 de febrer a les 19:30h al Caprabo: Maria Solé, Rosa Ma Pérez, Marta Casado, Pilar Villa, Glòria Ortiz, Joan Hernandez, Natàlia Valverde, Anna Sfairopoulou, Isabel Bravo, Neus Monfort, Erundina González, Joan Palou, Conxa Agostinho, Cristina Brugarolas, Laura Metje, Miquel Martín, Natàlia ???, Eva Flores, Sefa Costa, Sara M AixàsMercè Corbera, Anna Pié, Maria Vallbé, Maria Rodríguez, Àngels Mariano, Joan Jové i Glòria Moreno.

Divendres 25 de febrer a les 18h al Bonpreu: Carla Fonseca, Gemma Mascaró, Anna Tomàs, Núria Puig, Rosa Lleonart, Isabel Bravo, Elena Ripollés, Joan Palou, Conxa Agostinho, Anna Genís, Miquel Martín, Marta Caminal, Teresa Graell, Sefa Costa, Sara M Aixàs, Maragda Royo, Cristina Tercero, Teresa Pérez, Teresa Tolo, Victoria Rodríguez, Maria Rodríguez, Àngels Mariano, Joan Jové, Glòria Moreno i Gemma Clofent.

Comparteix

56 comentaris a “Tallers de cuina del febrer”

 1. Gemma, tens malament les dates a on poses la llista dels apuntats… (ai! això del ctrl+c ctrl+v… :))
  A veure si m’animo i em puc escapar algún dia a un d’aquests cursos!!
  Bona Feina!

 2. Bon dia Gemma, el 17 de febrer la meva germana i jo; el 25 jo. Gràcies!!! Aaaahhh.. I hauràs de dur un altre CD del Pol, se l’ha quedat l’Albert el que et vaig comprar…. Té un nou seguidor al Ripollés!!!! 🙂

 3. Hola Gemma,

  Em podries apuntar al del caprabo? És la primera vegada que m’apunto pel meu compte així que si necessites alguna dada o el que sigui digue’m-ho.

  Moltes gràcies!

  Natàlia

 4. Hola Gemma, ara fa temps que no em passava, encare tenia l’altre adreça, i es clar no s’actualitzava…ja ho he arreglat…els cursets llàstima que no visqui a Barcelona…
  molts petons

 5. Hola!
  Es el primer cop que m’atreveixo a escriure un comentari a la vostra pàgina… i seria pq estaria molt interessada en el primer curs, el que organitza el Caprabo. Encara hi ha places?

  Gràcies per avançat i milers de felicitacions per la vostra pàgina!

 6. Bones Gemma,
  que ens pots apuntar a la Neus Monfort i a l’Erundina González al curs de Caprabo, si us plau?
  Gràcies,

  Per cert, la sopa de torró boníssima!!!!

 7. Hola Gemma,
  Es la primera vegada que m’apunto, no se si s’ha de fer res mes que donar les dades i venir el dia que toca… Si em pots apuntar per el de Caprabo de Dijous 17 perfecte (em dic Anna Sfairopoulou)! Crec que tinc tarjeta client de Caprabo pero la tinc a casa, puc reservar la plaça ara i donarte el numero mes tard? Moltes gracies!!

 8. Anna, et poso a la llista, ja em passaràs el número de tarja més tard 😉

  Natàlia, només m’has de dir el teu cognom i si et vols apuntar al Caprabo, el número de tarja client. Si no en tens no passa res, ja te la faràs allà mateix. I pel Bonpreu no necessito res especial. De manera que m’ho pots passar aquí mateix, en un comentari 😉

 9. Doncs si, t’ho escric per aquí, perque no tinc targeta de Caprabo, si de cas, me la faré en el moment d’anar al curs. Natalia Valverde. En principi només el de Caprabo.

  Si necessites alguna cosa més… ja m’ho faràs saber! encara que t’agrairia un mail de contacte per confirmar alguna coseta!

  Gràcies per avançat!

 10. Hola Gemma, em dic Anna Tomàs. Es el primer cop q comento al cuina…M’interessaria molt apuntar-me al taller de BonPreu ja que sóc una enamorada de les cuines d’arreu del món (en especial la japonesa).
  Espero que no sigui massa tard…
  Espero la teva resposta!

 11. Gemma,
  sóc Erundina … em sap greu però acabo d’arribar a casa i tinc a la mare al llit amb gastroenteritis i amb unes décimes de febre … diria que no és bona idea venir … sento avisar amb tan poc temps.

  Ho sento. Mil disculpes!
  Erundina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *