Crumble de gerds i roses

Data
29 de maig de 2011
Creat per

Tot i haver-me saltat el mes d’abril, avui us poso la recepta del maig de la revista CUINA, unes postres espectaculars d’aquelles que recordareu durant molt temps:

Ja sé que som a finals de maig, que encara tinc pendent la recepta de l’abril, i que ja ha sortit la revista del juny, però val la pena parar atenció a la proposta d’avui. La recepta és del xef Iker Erauzkin, que alguns dels blocaires recordareu del nostre taller a la Boqueria. L’Iker ha elaborat les receptes del reportatge sobre els gerds d’aquest mes de maig: unes trufes de xocolata blanca amb gerds, un carpaccio d’ànec caramel·litzat amb gerds i un caputxino de gerds amb tomàquet i oli completen aquest menú sensacional.

Dic que pareu atenció perquè és d’aquelles postres senzilles que us faran guanyar els Ohs! dels comensals: tant el contrast de temperatures, com el joc de textures, com la combinació de sabors és espectacular. A més, si no elaboreu les decoracions opcionals dels pètals de rosa candy o dels cristalls de rosa, és una recepta senzillíssima de fer: un crumble que cobreix uns gerds al forn, altre cop la senzillesa que resulta genialitat!

I un consell: feu el doble de crumble i guardeu-lo ben embolicat al congelador, us traurà d’un compromís quan tingueu convidats inesperats: agafeu qualsevol fruita que tingueu per casa, la talleu a trossets i la repartiu en motlles individuals; ratlleu el crumble congelat per sobre i cap al forn 15 minuts a 190º. En un tres i no res obtindreu unes postres de restaurant 😉

Aquí teniu la recepta:

Bon profit!

Comparteix

49 comentaris a “Crumble de gerds i roses”

  1. Boníssim, m’encanta!
    És genial poder tenir postres congelats per aquests dies inesperats en què en un moment necessites quedar bé!!!! ;P
    Moltes gràcies per seguir-nos instruïnt!!!
    Petonets!!!

  2. Veig que aquest crumble és força semblant al strussel que vam fer amb el Samuel de la Torre al taller de Sabores. És veritat que és fàcil de fer i es guarda molt bé, fins i tot en un pot hermètic fora de la nevera. Amb els gerds i els cristalls de rosa ha de quedar excel·lent!
    Per cert, Gemma, t’he enviat un mail sobre un altre assumpte. Ja em diràs alguna cosa…

    Petons!
    La Taula d’en Bernat