Tallers de cuina d’octubre

Data
10 d'octubre de 2011
Creat per

Ja tenim les dates de les classes al Bonpreu i al Caprabo per aquest mes d’octubre. Després del bon inici de temporada amb les classes del setembre, tots ja estem esperant amb ganes les cites d’aquest mes.

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 35 places reservades pel dijous 20 d’octubre a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Després del retorn triomfal de la Mireia Carbó a les classes del Caprabo, ha promès que ens reservarà places per cada mes. Genial! Encara no sé les receptes de l’octubre, només que farà galetes… Quan tingui les receptes concretes que farà, ja les posaré 😉

Ja sé les receptes! Farà galetes de coco amb gerds, galetes de taronja amarga i xocolata, galetes de nutella i avellanes i les famosíssimes cookies. Quina passada!!!

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Com ja ha passat altres vegades, tots els blocaires no cabem en un sol dia, de manera que ens han reservat 30 places en dos dies diferents. Tenim 15 places reservades pel divendres 21 d’octubre a les 18h i 15 places més pel divendres 28 d’octubre a les 18h, a l’Espai Consum del carrer Sicília de Barcelona.

En Pep Nogué ens farà un monogràfic de receptes amb ous, un tema versàtil que pot donar molt de si. De moment encara no sé les receptes concretes, així que les sàpiga les poso 🙂

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Dijous 20 d’octubre a les 19:30h al Caprabo: M Isabel Garcia, Gemma Mascaró, Cristina Brugarolas, Marcel Folch, Laura BaltronsMarina Càliz, Santiago Flores, Francisca Soto, Rosa Lleonart, Cristina Sanaüja, Rosa M Pérez, Miquel Martin, Josep Bayé, M Àngels Mariano, Isabel Bravo, Pilar Villa, Estefania Sort, Marta Casado, Montse Lluís, Sara Maria Aixàs, M. Mercè Aixàs, Eva FloresMaria RodríguezTeresa Graell, Miquel Angel Roque, Miquel Ara, Sion CaballeriaJosep Colet, Glòria Moreno, Carme Cañisa, Gema Seca, Montserrat Moragas i Gemma Clofent

Divendres 21 d’octubre a les 18h al Bonpreu: Joan Jové, M Àngels Mariano, Miquel Martin, Teresa Pérez, Maria RodríguezMiquel Ara, Sion Caballeria i Montserrat Moragas.

Divendres 28 d’octubre a les 18h al Bonpreu: Anna Sfairopoulou, Rosa Lleonart, Gemma Serrano, Cristina Tercero, Isabel Bravo, Pilar Villa, Montse Lluís, Sara Maria Aixàs, M. Mercè Aixàs, Marta Caminal, Glòria Moreno, M Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Comparteix

41 comentaris a “Tallers de cuina d’octubre”

 1. Gemma, jo no vindré a CAPRABO…vaig acabar morta. De moment us seguiré per la xarxa fins que m´adapti més a la feina… No sé si va ser la vaga però l´endemà estava KO!.

  Ja t´ho dirà la Gemma si vol CAPRABO. Només he quedat amb ella per BON PREU. Aviam si s´apunta ja. Sino s´hi apuntés jo vindria el 28.

 2. Que ja vaig!!! que acabo d’arribar!!! jaja.
  Apunte’m per el 28 al Bonpreu, de moment al Caprabo, aquest trimestre no podré venir.Recorda apuntar a la Cristina,eh!
  Petonets.

 3. Ualaaa Gemma no hi ha tallers pel matí!!?? És que ara estic fent un màster i les classes són a la tarda…a bellaterra! em va fatal! Bueno i al matí no et creguis….però si saps d’alguna classe matinal m’ho podries dir?? Ja reservaria jo mateixa la plaça si m’anés bé! D’on treus la informació??! petons guapa

 4. Roser, al Caprabo sí que fan tallers el matí, pots trucar tu mateixa i reservar una plaça per tu. Només necesites el número de tarja client. Al Bonpreu crec que no fan tallers el matí.

 5. Gemma,

  Em sap greu, però la Teresa Bover no podrà venir a les classes. Estava apuntava per al dijous 20 amb la Mireia i per al divendres 28 per al Pep. Ja l’esborraràs de la llista, per si hi ha algú que pugui aprofitar les places.

  Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *