Tallers de cuina del novembre

Data
8 de novembre de 2011
Creat per

Ja tenim les dates pels tallers al Bonpreu i al Caprabo d’aquest mes de novembre. Ara que s’acosta el Nadal i necessitem inspiració pels menús de festes, les classes d’aquest mes ens poden anar molt bé 🙂

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 35 places reservades pel dijous 24 de novembre a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. La classe estarà dedicada a les receptes de Nadal de la Mireia Carbó, que ja sabem que sempre triomfen: quina casa de blocaires no va tastar el tiramisú de torró o els canelons d’ànec que ens va ensenyar fa dos anys? I és que la classe de Nadal de la Mireia Carbó és la més esperada de l’any!

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 12 places reservades pel divendres 25 de novembre a les 18h, a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. Les pluges d’aquests dies han salvat la temporada de bolets i en Pep Nogué ens farà un monogràfic sobre la cuina del bolet, tot un clàssic de la temporada de tardor. Genials 😉

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Dijous 24 de novembre a les 19:30h al Caprabo: Ariadna Martinez, Rosa Maria Pérez, Rosa Maria Figuerola, Carme Cañisa, Gema Seca, Estefania Sort, Sefa Costa, Marta Giralt, Joan Palou, Concepció Agostinho, Gemma Serrano, Ma José Maicas, José L. Marcos, Laura Almendros, Irene Casanovas, Cristina Brugarolas, Marcel Folch, Ascen Moro, Isabel Bravo, Josep Colet, Glòria Moreno, Teresa Graell, Carme Permanyer, Mercè Vallcorba, Santi Flores, Paquita Soto, Eva Flores, Maria Rodríguez, Neus Monfort, Teresa Girona, Erundina González, Pilar Villa, Miquel Angel Roque, Míriam Subirats, Rosa Lleonart, Joan Jové, Ma Àngels Mariano, Montserrrat Moragas, Ma Teresa Suñer, Gemma Clofent.

Llista d’espera: Maria Solé, Anna Sfairopoulou, Carolina Hernández i Miguel Ángel Llorente.

Divendres 25 de novembre a les 18h al BonpreuIsabel Bravo, Teresa Graell, Marga Pradas, Carme Permanyer, Mercè Vallcorba, Maria Rodríguez, Pilar Villa, Marina Antúnez, Miquel Ara, Sion Caballeria, Rosa Lleonart, Joan Jové, Ma Àngels Mariano, Ma Teresa Suñer, Gemma Clofent.

Llista d’espera: Sara Maria Aixàs, M. Mercè Aixàs, Glòria Moreno, Marta Giralt.

Comparteix

46 comentaris a “Tallers de cuina del novembre”

 1. Hola Gemma!
  Fa poc, gràcies al teu bloc, he descobert aquests cursos que organitzen alguns supermercats i em sembla una idea fanàstica. Moltes gràcies per organitzar-nos a tots!
  El mes d’octubre ja no vaig arribar a temps per apuntar-m’hi, però aquest no m’ho perdo! Això sí, m’apunto només al del Caprabo perquè el divendres 25 crec que no seré a Barcelona…

  Ah! El meu número de la tarja client del caprabó (suposo que és el que hi ha al codi de barres, no?) és: 2 801363 801710

 2. aiixxxx no puc anar-hi!!! el 24 tinc classes a la vall d’hebron fins les 19h! però només que es retrassin una mica…ja no podré venir!! serà questio desperar acabar les classes…petons

 3. Gemma jo tinc moltes ganes de participar en aquests tallers. M’ agradaia anar al taller del club social Caprabo del dijous 24. Demà et passo el numero de tarja del caprabo.petonets i gracies.

 4. Buenos días Gemma,

  Agradeceré me reserves dos plazas para el taller de la Mireia el próximo día 24, una para mi amiga Montse Mirabet que ya me ha acompañado otras veces y otra para mi.

  Gracias y saludos,

 5. Buenos días Gemma,

  Perdona pero Montse Mirabet no podrá asistir a la clase del Caprabo, ¿puede ir José L. Marcos en lugar de Montse?
  Gracias y perdona las molestias,

 6. Hola! Per si de cas, si obren mes plaçes per la de Caprabo em pots apuntar a la llista d’espera? Be, del exit que veig que te suposo que no pero per probar no perdem res 🙂

  Que vagi molt be!

 7. Se m’ha complicat la setmana i ara mateix no sé segur si podré venir el dijous 24. No comptis amb mi Gemma. A veure si tinc més sort la propera vegada. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *