Sorteig pel “Cuinem amb Estrella” amb Carles Tejedor

Data
17 de setembre de 2012
Creat per

L’Espai Consum del Bonpreu reprèn el cicle de sessions de cuina magistrals amb xefs guardonats amb estrelles Michelin. En aquesta ocasió el mestre serà en Carles Tejedor, xef del restaurant Via Veneto guardonat amb una estrella Michelin. La sessió magistral es farà el dilluns 1 d’octubre a les 17h al mateix restaurant Via Veneto, amb només 20 assistents entre clients del Bonpreu i lectors de la revista CUINA.

Tal i com ja va fer a la primera sessió amb en Xavier Pellicer, Bonpreu vol premiar l’entusiasme que el grup de blocaires mostra amb les activitats que organitza cada mes i per això ens ofereixen 2 invitacions a sortejar entre els assistents d’algun taller de cuina durant aquest any. UAU!!!!!!!!!!!

Els que vulgueu participar al sorteig (i que heu vingut algun cop als tallers del divendres al Bonpreu) podeu deixar un comentari aquí. Teniu temps fins aquest dijous 20 de setembre a les 12h de la nit. Divendres, durant el taller d’en Pep Nogué al Bonpreu, es farà el sorteig i el dissabte 22 publicaré el nom dels guanyadors.

Animeu-vos i moooooolta sort!

Comparteix

22 comentaris a “Sorteig pel “Cuinem amb Estrella” amb Carles Tejedor”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *