Panna cotta de torró

Data
24 de desembre de 2014
Creat per

Avui us porto una recepta molt senzilla i adequada per aquests dies, una panna cotta amb torró del tou:

M’agrada la panna cotta de mida de bombó, de mossegada. Jo l’acostumo a posar sobre una galeta cruixent i la combinació de textures queda boníssima. És una bona idea per fer amb les sobres de torrons d’aquests dies que, passades les festes, ja no vol ningú 😉

Aprofito per desitjar-vos a tots molt Bon Nadal!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 250ml de llet
• 250ml de nata
• 300g de torró del tou
• 4 fulles de gelatina
• 50g de sucre

Preparació:

Posar en remull la gelatina en aigua freda.
Escalfar la llet amb el sucre i fondre-hi la gelatina escorreguda.
Incorporar la resta d’ingredients i triturar ben fi amb el túrmix.
Repartir en motlles i reservar a la nevera fins que qualli.
Si els motlles són de silicona, va molt bé posar la panna cotta una estona al congelador, així es desemmotlla més fàcilment.

Bon profit!

Comparteix

16 comentaris a “Panna cotta de torró”

  1. Mmmm es veuen delicioses aquestes mossegadetes de panna cotta!! i com tu dius, ideal per a reciclar el torró quan ja han passat les festes i no podem ni veure’l!! que acabis de passar un final d’any molt feliç, una abraçada!!

  2. Gemma, Monnísims aquests bombons i a més molt utils. A mi també m’agrada la pannacota i tal com dius, amb una galeta ha de ser un bon´moç.
    No soc gaire de turrons, però es veritat que les sobres acaban per desesperar en els plastatges o les neveres. Bona idea!!!!
    M’encanta la boleta vermella que no has explicat com la poses no?
    Bona entrada d’any preciosa!

  3. una nova i magnifica proposta per aprofitar els torrons sobrers… que crec que cada cop n´hi ha més a totes les cases…. amb una panna cotta…. crec que ja aparto els que fare servir per aquests bombonets no sigui que algú se’ls mengi ;-))

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *