Galetes decorades en blanc i negre

Data
7 d'octubre de 2015
Creat per

Aquest dissabte passat, entre que plovia i que estic lesionada d’un dit, em vaig haver de quedar a casa, sense sortir a escalar. Així que em vaig buscar una distracció que em va tenir ocupada una bona estona, je je je…

Confesso, sense gaires remordiments, que no m’atrau gens la moda del fondant i de les galetes decorades amb glaça reial. Això sí, reconec amb admiració que hi ha algunes creacions que són autèntiques obres d’art, i que es necessita una habilitat extraordinària per poder-les fer. Per curiositat, he assistit a algun curs de decoració d’aquestes tècniques, però sempre m’han faltat ganes de posar-les en pràctica. I aquest dissabte va ser el moment. Tenia massa de galetes al congelador, que m’havia sobrat de les galetes bicolor, i em va semblar que posar-me a decorar galetes em faria distreure del mal rotllo de no poder sortir a escalar, je je je… Però haig de reconèixer que quan portava tres galetes ja me n’havia cansat 😀

Vaig fer servir glaça reial per decorar-les, separada en dos per tenyir-la de blanc i de negre. Fer la glaça reial és super fàcil; és més complicat explicar com es fa, que no pas fer-la. Existeix un tutorial a internet amb fotos detallades de cada pas, així que us adreço allà per si teniu curiositat. Jo no ho podria explicar millor. No puc dir que em senti molt orgullosa de com em van quedar, cosa que em reafirma que això de decorar galetes no és lo meu, jijiji…

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

Galetes amb la massa bicolor (però no cal que siguin de dos colors)
• 1 clara d’ou
• 200g de sucre en pols (aprox.)

Preparació:

Amb les varilles elèctriques batre les clares amb la meitat del sucre tamisat.
Anar incorporant la resta del sucre, a poc a poc, fins a tenir la textura desitjada.
És fàcil, però com que una imatge val més que mil paraules, us deixo un link al tutorial on s’explica el procés a la perfecció: glaça reial
Amb la glaça de delinear, marcar el contorn de la galeta. Omplir tota la superfície de la galeta amb la glaça de farcir. Deixar assecar.
Amb la glaça negra fer el dibuix de la superfície.

Bon profit!

Comparteix

12 comentaris a “Galetes decorades en blanc i negre”

 1. Per tenir el dit lesionat t’han quedat molt boniques.
  Normalment les galetes decorades son més per admirar que per menjar, quedes bé si les regales perque sorprens.
  Cuida aquest dit, per tornar a escalar aviat.
  Petons.

 2. Carai, i això que tens el dit lesionat… que sinó què faries? t’han quedat espectaculars! jo no tinc paciència per fer coses d’aquestes i tampoc és que m’emocioni menjar-ne, però la veritat és que queden xulíssimes!!! un petó!

 3. Jo tampoc sòc massa de galetes decoradas, fondants i cupcakes… però reconec que son maques, molt i que prefereixo unes galetes amb glasa que tot lo altre. Jo a vegades he fet la glasa (per poques galestes) amb suc de limoná i sucre glaç… així les galetes tenen un punt àcid que m’encanta. Pero baja, que per no tenir trassa t’han quedat molt maques.

 4. Que maques t’han quedat. A mi si que m’atrau el fondant i les galetes decorades, peró més que res per lo espectaculars que queden. Perqué lo que es el sabor es massa dolç per mi, i aixó que a mi el dol´m’encanta! petonets!

 5. Trobo que t’han quedat molt boniques! M’encanta aquesta decoració en blanc i negre! Jo també reconec que hi fan autèntiques obres d’art en la rebosteria creativa però mai en fan venir ganes de menjar-les i això que soc llaminera de mena..Una abraçada!cs2w

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *