Sí, sí, ho heu llegit bé: pastisseria SENSE gluten! És el curs que faré aquest dissabte 9 d’abril a les 11:30h a l’Escola de Cuina Mireia Carbó. I el repetiré el dijous 2 de juny a les 19h.
La intolerància al gluten cada vegada és més freqüent i la demanda de pastisseria apta per celíacs ha augmentat moltíssim. Així que és un curs molt necessari!
Durant el curs aprendrem quins cereals porten gluten i quins no i, el més important, aprendrem a substituir les farines amb gluten per farines alternatives NO COMERCIALS: farina de fajol, farina de cigró, farina de tapioca, farina de garrofa, farina d’arròs, farina de blat de moro…
Elaborarem receptes que podrien semblar complicades sense utilitzar farina de blat: massini, coulant de xocolata negra, carrotcake, pastís de xocolata, lioneses… I a més, el resultat serà igual de bo que les receptes originals, només cal veure la foto d’aquesta lionesa 🙂
Així que no ho dubteu: si teniu celíacs entre els amics o familiars, apunteu-vos al curs al següent enllaç, que els celíacs també tenen dret a gaudir d’un bon pastís!
Ah! I tot el que farem al curs us ho podreu endur a casa. Tindreu postres per tota la setmana 😉
El saber no ocupa lloc diuen, oi? Encara que, per sort, els que de casa no ho necessiten val la pena saber-ne una mica doncs tothom te amics o coneguts que pateixen intolerància. La veritat és que a vegades he vist postres i dolços sense gluten que no ho diries de cap manera: s’està avançant molt en aquest terreny!
Segur que el curs serà increïble! Com tots els que feu!! 🙂 I tindràs un munt de gent interessada!
Que vagi molt bé Gemma!
Petons i bona setmana!
Molt interessant!!! estranya la família que no tingui algun intolerant al gluten. Segur que tindràs molt d’èxit i que tot estarà súper bo!! bona setmana!
Jo que ho he tastat dono fe que és igual de bo que la pastisseria que porta gluten o sigui que… no hi ha excuses!
Felicitats Gemma!
Ho aniràs compartint aquí?
Bon diumenge!
Curs molt recomenable. Vaig disfrutar molt!
Fina, no posaré les receptes… el curs el repeteixo el 2 de juny 😉
Núria, moltes gràcies pel teu comentari!!!!! I moltes gràcies per venir i per l’entusiasme que vau posar tots a la classe. l’Èxit va ser gràcies a vosaltres!!!!!! Ara només falta posar-ho en pràctica a casa 😉
gemma no vaix poder venir al curs sense gluten tindries les receptes algun lloc soc celiaca i de vic