Sopa de torró i iogurt amb broqueta de fruita

Data
24 de gener de 2011
Creat per

La recepta d’avui està dedicada a algú molt especial per celebrar que fa poc ha vist recompensada la seva bona feina. Altres vegades ja he fet postres per un motiu semblant amb Danet, Griego o Danonino, però amb Activia assoleix la fita més alta. Felicitats Arnau!

Tot i el torró, resulta una crema fina i força lleugera gràcies al iogurt, que li dóna un punt àcid i refrescant molt encertat. I per acabar d’arrodonir el plat, la broqueta de fruita és desengreixant i compensa les calories del torró 😉

D’altra banda, amb aquesta recepta participo a l’HEMC del gener dedicat a les sopes, un tema triat per l’amfitriona Nikë de Cocina con ängel. Tot i que segurament la majoria de receptes presentades seran primers plats, qui diu que una sopa no pot ser un plat de postres?

hemc 50 - sopas

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

• 200g de torró de Xixona
• 4 iogurts Activia Natural 0% Edulcorat
• Fruita
• Xocolata

Preparació:

Ratllar el torró de Xixona. Escalfar lleugerament el iogurt i barrejar-hi el torró. Acabar de triturar amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina.
Muntar les broquetes amb les fruites tallades a trossos.
Repartir la crema de torró pels plats, col·locar una broqueta a cada plat i decorar amb una mica de xocolata fosa al microones.

Bon profit!

Comparteix

56 comentaris a “Sopa de torró i iogurt amb broqueta de fruita”

  1. Ultimament només trobo que propostes per a poder utilitzar la resta de torró que tinc a casa. Aquesta tb ha de ser molt bona i la borqueta a sobre genial! Per anar-la sucant a a sopeta jejeje

    Un petó i bona setmana!

  2. Ummm el que més m’agrada dilluns de bon matí és fer una ullada als nous post dels bloggaires !!! I és que em trovo maravelles delicioses :O)
    En sopeta o en crema amb la fruita genial.

  3. MMM! Unes postres delicioses i una bona manera d’aprofitar el torró que ens hagi quedat de Nadal. I tant que una sopa pot ser per a unes bones postres!

  4. Ideal per acabar els torrons que no ens hem menjat per Nadal.. 🙂 Què es menja, freda? tèbia? què recomanes?…
    …i tinc una pregunta que no té res a veure… m’han regalat el motlle aquell que és de silicona i ceràmica.. saps? (un cop vas comentar que en tenies un)
    La pregunta: Tu hi poses mantega o paper o etc. a la base pq no s’enganxi el pastís? Ahir vaig fer-ne un de formatge sense base de galeta ni res i a l’hora de servir estava una mica enganxat… em pots donar algun consell?
    merci!

  5. I tant Gemma, una sopa dolça, és genial, molt original, i super saborosa, sobretot si és de turró que em xifla….. i la fruita per acabar d’arrodonir el bon sabor de boca. Un dolç detall per l’Arnau.
    Molts petonets

  6. Aquesta sopa té una pinta estupenda. Però els farcellets de xocolata de més avall m’han fet venir autèntica salivera… Ho he de reconèixer: la xocolata és la meva addicció predilecta!

    Petons!
    La Taula d’en Bernat

  7. Ester, equilibrat gràcies al iogurt i a la fruita… que compensen les calories del torró 😉

    Helena, després de Nadal a casa sempre fem postres amb torró per tal de gastar-los… que si no van voltant per l’armari fins l’any següent, oi?

    La cuina de lEri, amb activia desnatat, je je je… Vaig pensar que fer una sopeta dolça seria una aportació ben original al HEMC 😉

    Anna, la broqueta és ideal per anar sucant a la sopa, ben igual que si fessis una fondue de xocolata… queda una combinació deliciosa!

    Eva, boníssima!

    Mima, els dilluns es nota que tots hem tingut més temps per cuinar, oi? ELs blogs s’omplen de noves i boníssimes receptes de cuina!

    Sandra, per accident?? Ho has d’explicar, eh? Què va passar? Ja tinc ganes de llegir-ho al vostre blog…

    Mercè, queda més lleuger gràcies al iogurt… Però tot i així, el gust del torró és ben intens… boníssima!

    Mònica, la combinació de maduixa i plàtan no falla mai, oi? Té l’èxit assegurat, amb la mica de xocolata i sucada a la crema de torró, mmmmm…

    CrisitnaT, doncs mira que és una presentació ben fàcil i senzilla, je je je…

  8. Ribereña, sa, fàcil i bo, què més volem?

    Mglòria, quin concurs??? No hi ha cap concurs… L’HEMC no és cap concurs, només es tracta que tots participem mitjançant una recepta amb una temàtica comuna, en aquest cas les sopes 😉

    Rosa Maria, nosaltres aprofitem el torró sobrant preparant una pila de postres: gelat, flam, crema, bescuits… i una sopeta com aquesta ben bona!

    Teresa i el Taller de Cuina, queda una combinació molt bona, sana per la fruita i el iogurt, però dolça pel torró…

    Gemma, unes postres per un dia de festa, je je je…

    Josep, Queti i Núria, son unes postres ben fàcils de fer, crec que de les més fàcils que he fet útlimament… però en canvi, són molt resultones, queden boníssimes!

    Mariona, ja sé quin motlle vols dir, va molt bé! Sí que poso mantega i farina a la base de ceràmica, així m’asseguro que no s’enganxi gens de sota… A les parets no cal, però a la base sí 😉

  9. Maria José, segurament serà l’única sopa de postres de tot el recull de l’HEMC, je je je… Ben original 😉

    Carme i Gemma, per llepar la cullera i el plat, je je je…

    Glòria, la decoració és ben senzilla… però bona bona!

    Miquel, amb la fruita i l’Activia, fem que el fet de posar-hi el torró no sigui un pecat tan gros, je je je… així compensem una mica tantes calories 😉

    Mercè, precisament aquesta era la idea! 😉

    Ingrid, l’Arnau es mereix això i molt més!!!!

    Joan, a casa els torrons que sobren no els vol mai ningú… En canvi, així camuflats agraden molt a tothom 😉

    Isabel, boníssima! Fins dijous al Caprabo 😉

    Anna, i la sopa de torró amb els farcellets de xocolata tot alhora? Llavors sí que seria un autèntic vici, je je je…

    Mesilda, aquestes són le smeves receptes preferides, bones, fàcils i vistoses!

  10. Starbase, una altra vegada “has dado en el clavo”, no teniu excusa!!!!!!!
    Per cert, per culpa teva ara mateix vaig a mirar l’equivalent d’aquesta frase feta en català, je je je… Quina deu ser??? 😉

  11. Ha de ser boníssima!!!
    El que em pregunto cada any, per aquestes dates, és:
    Això del torró sobrant, què deu ser 😉 ?
    Com us ho feu per a que us sobrin torrons??
    Fins dijous!
    Sefa

  12. Senzillesa i originalitat, dues coses que caracteritzen els teus postres!, ah! i una presentació de llibre, això també… Una abraçada Gemma.

  13. Felicitats al teu germà!!!! Hi ha possibilitat de conèixer el Coronado???! 🙂 I a tu et fitxaran de Danone tb per aquestes propostes tan bones que fas!!! 🙂
    Petunets,
    Eva.

  14. Qué original con activia! Aquí ese yogurt solo se come para una dieta saludable, nunca lo ví así mezclado en un postre. Qué buena idea para darselo a los chicos! Y la presentación está genial.
    Cariños

  15. Boníssima Gemma aquesta sopa. Es veritat, perquè no sopa de postre?? En si es l’única que a mi m’agrada, en el fons sóc com la Mafalda.
    La presentació t’ha quedat espectacular, felicitats!!
    Molts petons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *